ontspannenOverige

Eindelijk weer eens met z’n tweetjes op pad!

0
Eindelijk weer eens met z'n tweetjes op pad!

Als je voor de eerste keer het ouderschap aan het verkennen bent, is het hoog tijd om elkaar verder te ontdekken. Je kunt er weer samen op uit en de spanning in je relatie weer opzoeken. Veel stellen proberen tegenwoordig speeltjes uit, zoals de Satisfyer+ of het gebruik van een buttplug. Samen met je partner kun je tussen de lakens en daarbuiten veel doen om elkaar weer te ontdekken en leuke dingen te beleven.

Een dagje uit of een weekendje weg?

Een dag samen weg kan al een mooi begin zijn. Maar als jullie baby over het algemeen goed slaapt, niet veel huilt en opa en oma goede oppassers zijn, dan kunnen jullie er ook een knus weekend van maken. Zoek een leuke overnachtingsplek en laat je heerlijk in de watten leggen, dit hoeft ook niet ver van huis te zijn. Vooral de eerste keer is het prettig om snel thuis te kunnen zijn indien nodig. Na een heerlijke eerste dag komen jullie terug in jullie gezellige hotelkamer of B&B. En dan blijkt dat jullie ook weer volop zin hebben in elkaar. Weten dat je deze nacht niet uit bed hoeft voor de baby betekent dat je ook ruim de tijd kan nemen om wat intiemer met elkaar te zijn. Neem gerust een spannend speeltje mee om verder te ontdekken. Jullie vallen samen in slaap en worden heerlijk uitgerust wakker de volgende ochtend.

Samen weer leuke dingen doen

De grote vraag is nu natuurlijk: wat gaan we doen? Je kunt en wilt geen dagen van huis zijn. Het zal ook best even wennen zijn om geen baby te horen, te zien en te verzorgen. Voor de eerste paar keren is niet al te ver van huis zijn wellicht een betere optie. Verder en langer weg kan altijd later nog. Stem samen af wat de behoeften zijn. Uit eten gaan is altijd leuk. Tijdens het diner zal het opvallen dat je ongestoord kunt eten en echt even de tijd voor elkaar kunt nemen. Wandelen aan zee of in het bos kan ook heerlijk ontspannend zijn. Gezellig bijpraten over andere dingen dan de opvoeding van jullie kind. Of misschien hebben jullie meer zin om een leuke, spannende of opwindende film te kijken? Na de onregelmatige korte nachten, is er meer ruimte om de romantiek en intimiteit weer op te laten bloeien.

Je hoeft je kind niet lang te missen

Mocht je toch wat ongerust zijn over je kindje: stuur dan even een berichtje naar de oppas of bel eventjes. Houd het kort, want jullie zijn nu volop aan het genieten. Bedenk ook dat het goed is voor jouw baby om te wennen aan andere verzorgers. En vanavond of morgenmiddag zijn jullie alweer thuis. Neem echt even de tijd voor elkaar. Daarna gaat weer de volle aandacht naar jullie kindje.

Nagenieten

Bij thuiskomst neem je natuurlijk de kleine direct weer in je armen. Maar vergeet zeker ook niet gezellig na te praten, na te genieten en alvast uit te kijken naar het volgende uitje met z’n tweetjes.

Redactie
Als auteur van gezondheidonline.be heet ik je hartelijk welkom op onze platform. Ik ben gepassioneerd door alles wat met gezondheid en welzijn te maken heeft. Met jarenlange ervaring in de medische en gezondheidssector, heb ik een diepgaande kennis opgebouwd over diverse gezondheidsgerelateerde onderwerpen. Mijn doel is om jou te voorzien van betrouwbare informatie, praktische tips en inspirerende inzichten die je kunnen helpen om een gezonder en gelukkiger leven te leiden. Door mijn artikelen en adviezen hoop ik een waardevolle bijdrage te leveren aan jouw welzijn en dat van anderen. Ik kijk ernaar uit om samen met jou op ontdekkingsreis te gaan naar een gezondere levensstijl!

Gezond genieten: wellness en avontuur in Nieuw-Zeeland

Previous article

De veelzijdige sta-op-zetel

Next article

You may also like

Comments

More in ontspannen